چرا به مشاوره حقوقی حضوری با وکیل پایه یک دادگستری نیاز داریم . این سوالی است که در ادامه در وب سایت آزاده قورچیان، وکیل پایه یک دادگستری پاسخ خواهیم داد. با اینکه زندگی شهری مزایای زیادی برای انسانها داشتهولی در کنار این مزایا چالشهایی نیز بر سر راه آنها قراردادهاست. این چالشها مخصوصا در شهرهای بزرگ و مراکز استانها مثل تهران، مشهد، اصفهان یا شیراز و غیره بیشتر هم است. زیرا زندگی شهری روابط را پیچیدهتر کرده و با اینکه در طول سالها قوانین بسیاری تغییر کردهاند و یا حتی وضع شدهاند اما بازهم مشکلات میان افراد ایجاد میشود. حجم و میزان پروندههای باز در محاکم قضایی خود ثابت کننده این حرف است و نشان از آن دارد که آسیبهای اجتماعی و همچنین جرایم تا چه میزان بیشترشدهاست.
مشاور حقوقی کیست؟
مشاور حقوقی به کسی گفتهمیشود که به همه قوانین و مقررات حقوقی آشنایی داشتهباشد و بتواند به افراد در زمینه این قوانین به کمک قدرت تحلیل و بررسی مسئله خود، مشاوره و راهنمایی بدهد. درواقع مشاور حقوقی کسی است که میتواند در زمینههای مختلفی مثل امور خانواده، مسائل چک و سفته، امور شرکتها، امور قراردادها، مسائل کیفری و غیره به افراد مشاوره بدهد. زیرا مشاور حقوقی تحصیلات حقوقی دارد و در طول دوران تحصیل خود با تمامی این قوانین آشنا شدهاست. معمولا مشاوران در تمامی زمینهها مشاوره حقوقی نمیدهند و سعی میکنند یک یا دو زمینه را به عنوان حوزه تخصصی خود برگزیده و با کسب اطلاعات بیشتر در مورد آن، تنها در همان موارد مشاوره حقوقی حضوری بدهند.
این کار باعث میشود مشاور حقوقی، به صورت تخصصی در مورد آن زمینهها فعالیت داشته و دارای اطلاعات جامع و کاملی در آن زمینه باشد. چیزی که باید به آن توجه داشتهباشید این است که مشاور حقوقی حتما باید در رشتهحقوق (و یا الهیات و معارف اسلامی و مبانی حقوق اسلامی) تحصیل کردهباشد و به مشاورانی که تحصیلات غیرحقوقی دارند اعتماد نکنید. معمولا مشاوران حقوقی به دو صورت فعالیت میکنند. یا به شرکتها، سازمانها و موسسات مشاوره حقوقی میدهند و امور حقوقی آنها را انجام میدهند. یا آن که در موسسات حقوقی مشغول به کارشده و به افراد مشاوره حقوقی حضوری میدهند.
دلایل اصلی ضرورت مشاوره حقوقی حضوری با وکیل پایه یک دادگستری
حضور در مشاوره حقوقی حضوری با وکیل پایه یک دادگستری در برخی موارد ضروری است زیرا:
- وکلای پایه یک دادگستری تحصیلات و مهارتهای لازم برای ارائه مشاوره حقوقی دارند. آنها با قوانین و مقررات جاری آشنا هستند و میتوانند به شما در درک بهتر حقوق و تعهداتتان کمک کنند.
- اگر شما درگیر یک پرونده قضائی هستید، وکیل متخصص میتواند به عنوان نماینده شما در دادگاه حضور پیدا کند و اطلاعات لازم را جمعآوری و ارائه دهد.
- در گفتگوهای حضوری، امکان برقراری ارتباط شخصی با وکیل وجود دارد. این امر به شما اجازه میدهد تا سوالات خود را بپرسید و ابهامات را برطرف کنید.
- در جلسات حضوری، شما میتوانید نظرات وکیل خود را در مورد وضعیت شما بشنوید و درخواست توضیحات بیشتر کنید. این امکان به شما کمک میکند تا برنامه کاری دقیقتری داشته باشید.
- اگر در مذاکرات قراردادهای حقوقی شرکت میکنید، حضور وکیل در جلسات میتواند به شما کمک کند تا از حقوقتان حفاظت کنید و موارد مهم را در قراردادها بشناسید.
با این حال، برخی مواقع ممکن است اطلاعات کافی به منظور حل مسائل کوچک حقوقی در دسترس باشد. مشاوره آنلاین یا تلفنی نیز میتواند گزینههای معقولی باشند. انتخاب بین مشاوره حضوری و آنلاین به ویژگیهای موقعیت شما، نوع مشکلات حقوقی و ترجیحات شما بستگی دارد.
مزایای مشاوره حقوقی حضوری با وکیل پایه یک دادگستری
- قوانین یک کشور پیچیده و تغییرات زیادی ممکن است داشتهباشند. وکلای پایه یک دادگستری با آخرین تغییرات آشنا هستند و میتوانند شما را در خصوص تأثیرات این تغییرات روی موارد حقوقی خاصی که به آنها خدمت میکنند، راهنمایی کنند.
- درصورتیکه بهدادگاه مراجعهنید، حضور یکوکیل پایه یک دادگستری به عنوان نماینده شما میتواند در تدافع از حقوق شما و تسهیل فرآیند دادگاه کمک کند.
- وکلای پایه یک دادگستری تجربه در زمینههای مختلف حقوقی دارند و میتوانند در زمینههای مختلف از ترکیب تخصصهایشان استفاده کنند. این امر ممکن است در مواردی که مشکلات حقوقی از چندین حوزه تأثیر میگذارد، مفید باشد.
- در برخی موارد، ممکن است مواضع حقوقی مشکلات فنی و پیچیده داشتهباشد. وکیل پایه یک دادگستری با تجربه میتواند به سوالات فنی پاسخ دهد و اطمینان حاصل کند که شما از حقوق خود به درستی مطلع شوید.
- حضور در جلسات حضوری به وکیل امکان میدهد تا از مشکلات حقوقی شما در ابتدای راه با خبر شود و راهکارهای مناسبی ارائه دهد تا از گسترش مشکلات جلوگیری شود.
- در برخی مواقع، مواجهه با مسائل حقوقی نیاز به پاسخ سریع دارد. حضور در مشاوره حضوری به شما این امکان را میدهد که سریعاً با وکیل خود ملاقات کنید و به راهحلهای فوری دست پیدا کنید.
ویژگیهای مشاور حقوقی خوب در مشاوره حقوقی حضوری
برای آن که یک مشاوره حقوقی خوب را تجربه کنید، لازم است که یک مشاور حقوقی خوب انتخاب کنید. توجه داشته باشید که مشورت گرفتن از اعضای خانواده و فامیل مشاوره حقوقی نیست و هرگز چنین ریسکی را نکیند. اما یک مشاور حقوقی خوب باید چه ویژگیهایی داشته باشد تا کیفیت جلسه مشاوره بالا برود؟ در ادامه برخی از ویژگیهایی که لازم است یک مشاور حقوقی داشته باشد را بیان خواهیم کرد.
1- قدرت سخنوری و توانایی متقاعد کردن اشخاص
مهمترین ویژگی که یک مشاور حقوقی باید داشته باشد، برخورداری از قدرت کلامی بالا است. زیرا مشاور با قدرت کلام و سخن خود افراد را متقاعد و راضی میکند.
2-مسلط بودن و آشنا با قوانین و مقررات حقوقی
مشاوران حقوقی از جمله آزدده قورچیان باید به قوانین و مقررات حققی مسلط باشند در یک یا دو حوزه به صورت تخصصی فعالیت داشته باشند و اطلاعات بیشتری در آن زمینهها داشته باشند. به عنوان مثال مشاوره حقوقی ثبت برند، مشاور حقوقی طلاق توافقی و غیره.
3-برخورداری از حس مسئولیتپذیری و دلسوزی
یک مشاور حقوقی خوب کسی است که در مقابل شخصی که به او مراجعه کرده حس مسئولیت و دلسوزی داشته باشد و تمام تلاش خود را برای موفقیت او بکند.
4-رعایت انصاف و عدالت
مشاور حقوقی نباید با شنیدن حرفهای مراجعه کننده یک طرفه به قاضی برود و باید سعی کند انصاف و عدالت را رعایت کند.
5-بیان مسائل حقوقی به زبانی ساده
آسان کردن مسائل حقوقی برای مراجعه کننده به نحوی که متوجه شود یک هنر است که یک مشاور حقوقی خوب باید این هنر را داشته باشد. البته این هنر با تجربه و مطالعه به دست میآید.
6-دارای جسارت و شجاعت برای تصمیمگیری
کسی که به مراجعه کنندگان مشاره حقوقی حضوری میدهد باید این جسارت و شجاعت را داشته باشد که در شرایط سخت، تصمیمهای درست گرفته و مصمم باشد. این خصیصه مهمی است که ازاده قورچیان وکیل پایه یک دادگستری داراست.
7-مجرب و متعهد و صادق
مشاور خوب کسی است که تجربه و مهارت خوبی در زمینه قوانین و مقررات حقوقی داشته باشد و بتواند با صداقت احتمال موفقیت یا عدم موفقیت در پرونده را به مراجعه کننده بدهد.
تعرفه خدمات مشاوره حقوقی حضوری
مهمترین دغدغهای که افراد در خصوص مشاوره حقوقی حضوری دارند هزینه آن است. بسیاری از افراد ممکن است به دلیل آن که از تصور میکنند هزینه مشاوره حقوقی حضوری بسیار زیاد است، از آن صرف نظر کنند و به این شکل دردسرها و حتی هزینههای بیشتری برای خود به بار آورند. گاهی هم عدهای برای فرار از پرداخت هزینه رو به مشاورههای حقوقی آنلاین یا تلفنی میآورند که به مراتب هزینه کمتری از مشاوره حقوقی حضوری دارد.
در صورتی که گاهی واجب است که برای شرح موضوع خود به صورت حضوری به یک وکیل یا مشاور حقوقی مراجعه کنید تا وی توضیحات مفصل شما را گوش بدهد و مدارک و اسناد شما را مشاهده کند. باید گفت در مشاوره حقوقی حضوری با اینکه شما هزینه بیشتری پرداخت میکنید، اما به صورت کاملتر و جامعتر مشاوره دریافت میکنید و شخص مشاور به صورت کامل شما را در رابطه با موضوع مطرح شده راهنمایی خواهد کرد. در حقیقت همین دلایل است که هزینه مشاوره حقوقی حضوری را نسبت به تلفنی و آنلاین بیشتر میکند.
طبیعتا هزینه مشاوره حقوقی با یک وکیل باتجربه و متخصص خیلی بیشتر از هزینه مشاوره حقوقی با یک مشاور حقوقی تازهکار است. به عبارتی باید چنین گفت که هزینه مشاوره حقوقی حضوری به صورت توافقی تعیین میگردد.
کلام آخر
جهت مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری با شماره های مندرج در سایت تماس بگیرید. آزاده قورچیان وکیل پایه یک دادگستری